Η λειτουργία του Traverso Rossa, μεταφέρεται σταδιακά στο νέο site,

# Marxism.

Ωστόσο, το υπάρχον blog και το υλικό που περιέχει, θα παραμείνουν προσβάσιμα.



03 Σεπτεμβρίου 2012

Χέρι- χέρι Χρυσή Αυγή και Εκκλησία σε ακραία κηρύγματα μίσους εναντίον κομμουνιστών

Κάποιος που θα χρησιμοποιούσε το ευαγγέλιο σαν κωλόχαρτο αναμφισβήτητα θα σεβόταν πιο πολύ το λόγο του Θεού από τον εν λόγω τράγο.
Οι χριστιανοί να χαίρονται τη “θρησκεία της αγάπης” τους που πλέον έχει μετατραπεί σε ιδεολογικό προθάλαμο της Χρυσής Αυγής.


Είπε μεταξύ άλλων ο "πράος" αυτός “άνθρωπος”:

«Καπηλεύτηκαν τη θυσία σας και τον αγώνα σας για λίγες ψήφους. Όταν ήρθε η λαίλαπα της μεταπολίτευσης όλοι λησμόνησαν τους νεκρούς. Αλλά να ξέρετε νεκροί ήρωες ότι πάντα λίγοι, λίγοι τρελοί έσωσαν αυτή τη χώρα. Ο Παπαφλέσσας, ακραίος λέγονταν, όπως κι εμείς σήμερα. Κάνουμε τελετές μίσους. Ναι κάνουμε τελετές μίσους, γιατί μισούμε οτιδήποτε ανθελληνικό, μισούμε οτιδήποτε θα σταθεί εμπόδιο στην ελευθερία της πατρίδας μας.
Μισούμε όλους αυτούς τους προδότες κι αυτούς θέλουμε να εξοντώσουμε. Μισούμε όλους τους ανθέλληνες, όλα αυτά τα ερυθρά σκουπίδια, που είτε είναι στα μέσα ενημέρωσης, είτε είναι στη βουλή, είτε είναι στην Κυβέρνηση, που μας λένε εθνικιστές. Ναι είμαστε εθνικιστές, αυτά τα νέα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες σηκώνουν στις πλάτες τους την Ελλάδα. Η νίκη δεν αργεί…».


Πηγή : tasos manifesto

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Αναδημοσιεύονται όλα τα σχόλια , που ο συγγραφέας τους, χρησιμοποιεί τουλάχιστον, ψευδώνυμο.

2. Δεν αναδημοσιεύονται υβριστικά σχόλια

3. Αποκλείονται ρατσιστικά, φασιστικά και κάθε είδους εθνικιστικά σχόλια.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.