Η λειτουργία του Traverso Rossa, μεταφέρεται σταδιακά στο νέο site,

# Marxism.

Ωστόσο, το υπάρχον blog και το υλικό που περιέχει, θα παραμείνουν προσβάσιμα.



20 Νοεμβρίου 2012

Κόρινθος




Στις 23 Αυγούστου του 2012, και στα πλαίσια της επιχείρησης "Ξένιος Ζευς", μετανάστες που κρίθηκαν ως "παράνομοι" μεταφέρθηκαν στο στρατόπεδο του έκτου Συντάγματος Πεζικού της Κορίνθου, εν μέσω "διαμαρτυριών" των τοπικών αρχών, που τους έκοψαν την παροχή νερού και αρνήθηκαν να συνεχίσουν να συλλέγουν σκουπίδια από τον χώρο, και οργίλων διαμαρτυριών της Χρυσής Αυγής και συνασπισμένων "αγανακτισμένων πολιτών", που δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν τα ανθρώπινα "σκουπίδια" στην πόλη τους.


Σήμερα, και στο 902.gr, αναφέρθηκε πως οι έγκλειστοι του στρατοπέδου συγκέντρωσης της Κορίνθου αποπειράθηκαν εξέγερση, η οποία καταστάληκε από τα ΜΑΤ.


Είναι ενδεικτικό της σήψης του καπιταλιστικού κόσμου ότι ο άνθρωπος θεωρείται πια ρητά και έμπρακτα λιγότερο ελεύθερος από ό,τι τα άψυχα εμπορεύματα.


Είναι ενδεικτικό της σήψης της ελληνικής κοινωνίας που ασπάστηκε τούτο το απάνθρωπο και κτηνώδες οικονομικό σύστημα ότι κανείς δεν ασχολήθηκε με το τι συμβαίνει στο κολαστήριο της Κορίνθου εδώ και τρεις μήνες -- ούτε καν σήμερα, που η κραυγή "sum, ergo insurgo" κατάφερε να φτάσει ως τα αυτιά μας.


Είναι ενδεικτικό της απίστευτης κατάντιας της ελληνικής "δημοσιογραφίας" ότι τρεις μήνες τώρα κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να κάνει ένα ερευνητικό ρεπορτάζ για το ελληνικό Γκουαντανάμο, προτιμώντας να ασχολείται με τα cd της "λίστας Λανγκάρντ", τις τιτάνιες διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης Σαμαρά, και την ηθική δυσπεψία του Φώτη Κουβέλη.


Καθώς η ελληνική κοινή γνώμη στρέφεται και προς την σφαγή στη Γάζα, θα ήταν άκρως υποκριτικό να αφήσουμε το θέμα τούτο να ξαναγλυστρίσει ξανά στη σιωπή. Έχουμε τους δικούς μας Παλαιστίνιους, έχουμε τους δικούς μας Εβραίους, όπως έχουμε και τους δικούς μας Ναζί.


Λευτεριά τώρα στους έγκλειστους του στρατόπεδου συγκέντρωσης της Κορίνθου. Κάτω ο κρατικός φασισμός του κεφαλαίου, είτε φορά γραβάτες, είτε κουβαλάει δοκάρια και σουγιάδες. Κάτω η σήπουσα υποκρισία της ΕΕ. Θάνατος στον καπιταλισμό, ζωή και αξιοπρέπεια στης γης τους κολασμένους!


Πηγή : Lenin Reloaded

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Αναδημοσιεύονται όλα τα σχόλια , που ο συγγραφέας τους, χρησιμοποιεί τουλάχιστον, ψευδώνυμο.

2. Δεν αναδημοσιεύονται υβριστικά σχόλια

3. Αποκλείονται ρατσιστικά, φασιστικά και κάθε είδους εθνικιστικά σχόλια.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.