Η λειτουργία του Traverso Rossa, μεταφέρεται σταδιακά στο νέο site,

# Marxism.

Ωστόσο, το υπάρχον blog και το υλικό που περιέχει, θα παραμείνουν προσβάσιμα.



09 Φεβρουαρίου 2014

Αντιφασιστικό μπλόκο στο εθνικό κάλεσμα των νεοφασιστών του ΕDL στην Αγγλία



 
 
Tο εθνικό κάλεσμα της 1/2/2014 των φασιστοειδών του EDL(…φασιστική οργάνωση στην Αγγλία- στρατιωτικό τμήμα του φασιστικού κόμματος BNP…. Πολλοί από τους τοπικούς πυρήνες του EDL έχουν σχέση με το BNP, άλλοι με το NF (Εθνικό Μέτωπο)-νεοναζιστικό-τα μέλη του EDL όπου εμφανίζονται χαιρετάνε ναζιστικά…) στο Slough(..είναι ένας δήμος της Royal Berkshire.. Η πόλη είναι 32 χιλιόμετραδυτικά.. – Charing Cross- Λονδίνο…) το περασμένο Σάββατο ήταν μια πολύ θλιβερή εικόνα 150 νεοφασιστών με την ισχυρή προστασία των πολυάριθμων αστυνομικών δείχνοντας ότι η φασιστική οργάνωση έχει απομονωθεί μετά από συντονισμένες δράσεις αντιφασιστών σε όλη την χώρα. Από την αρχή της συγκέντρωσης του ΕDL άρχισαν οι κινήσεις απομόνωσης και αντίδρασης από τους οργανωμένους αντιφασίστες των οργανώσεων - London Anti-Fascists,- South London- Anti-Fascists- Anti-Fascist Network -BLACK BLOCK μαζί με κατοίκους της τοπικής κοινότητας.

Τα φασιστοειδή παρά την ισχυρή αστυνομική προστασία με το ζόρι έκαναν μια μικρή πορεία από τον σιδηροδρομικό σταθμό στην πόλη που κατά την διάρκεια της δεχότανε την επίθεση των αντιφασιστών. Αφού αρχικά κρατούνταν στον σιδηροδρομικό σταθμό για περίπου 3 ώρες , οι αστυνομικοί διευκόλυναν την πορεία των νεοφασιστών του EDL και <έκαναν αλυσίδες> εναντίον των αντιφασιστών .Στην κεντρική οδό οι αντιφασίστες επιτέθηκαν πάλι αλλά οι πολυάριθμοι αστυνομικοί με εκπαιδευμένα σκυλιά, άλογα κτλ τους απώθησαν. Σε εκείνο το σημείο άρχισαν και συγκρούσεις μεταξύ των αντιφασιστών που είχαν να αντιμετωπίσουν τους φασίστες και τους αστυνομικούς με την προκλητική προστασία των φασιστών πχ οι φασίστες πέταγαν μπουκάλια προς τους αντιφασίστες κι οι αστυνομικοί τους προστάτευαν.

Η αντιφασιστική δράση κατά του EDL στο Slough ήταν μια πολύ καλή αρχή για το 2014. Το Slough έδειξε ξεκάθαρα ότι κανείς στην πόλη δεν είχε και δεν έχει καμία συμπάθεια για το EDL .4 αντιφασίστες συνελήφθησαν κι ένας τραυματίστηκε ελαφριά(τώρα είναι καλά σπίτι του).
 
 Πηγή : http://www.kar.org.gr/ -Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Αναδημοσιεύονται όλα τα σχόλια , που ο συγγραφέας τους, χρησιμοποιεί τουλάχιστον, ψευδώνυμο.

2. Δεν αναδημοσιεύονται υβριστικά σχόλια

3. Αποκλείονται ρατσιστικά, φασιστικά και κάθε είδους εθνικιστικά σχόλια.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.