Η λειτουργία του Traverso Rossa, μεταφέρεται σταδιακά στο νέο site,

# Marxism.

Ωστόσο, το υπάρχον blog και το υλικό που περιέχει, θα παραμείνουν προσβάσιμα.



28 Μαρτίου 2014

Δίωξη σε βάρος του πατέρα του δολοφονημένου Σεχζάτ Λουκμάν






Ήρθαν στην Ελλάδα σαν πολιτική αγωγή στη δίκη των ακροδεξιών δολοφόνων του παιδιού τους και η κυβέρνηση τους διώκει!!

Άλλη μια μελανή σελίδα για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα. Την καταγγελία συνυπογράφουν η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας και η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή:



ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ




Συνέντευξη τύπου, Πέμπτη 27/3, 1μμ, Αιόλου 47, 5ος όροφος.

Θα μιλήσουν: Χαντίμ Χουσείν, Σουγκράν Μπίμπι, θύματα ρατσιστικών επιθέσεων , Πέτρος Κωνσταντίνου, Τζαβέντ Ασλάμ, δικηγόροι


Θρασύτατη δίωξη σε βάρος του πατέρα του Σεχζάτ Λουκμάν μαζί με τη κατάθεση τροπολογίας κατά των θυμάτων ρατσιστικών επιθέσεων στη Βουλή!



Η βαρβαρότητα και ο ρατσιστικός κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχουν τέλος.

Ο Μπαλτάκος , βρίσκει άξιους συνεχιστές στη προσπάθεια του να περάσει τροπολογία που ακυρώνει κάθε προστασία των θυμάτων ρατσιστικών επιθέσεων.

Καλούν σε απολογία τον Xαντίμ Χουσείν πατέρα του Σεχζάτ Λουκμάν.!!!

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αθηνών , με εισαγγελική παραγγελία, καλεί τον Xαντίμ Χουσείν πατέρα του Σεχζάτ Λουκμάν, να δώσει « εξηγήσεις», για χρήση πλαστού εγγράφου και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης!!!!!

Το θράσος τους δεν έχει όρια, δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς από ρατσιστικές επιθέσεις, ούτε τον πόνο των γονιών του Σεχζάτ Λουκμάν.

Ο Σεχζάτ Λουκμάν, δολοφονήθηκε, με εφτά μαχαιριές , 3 η ώρα τη νύχτα, στις 17 Γενάρη του 2013, στα Πετράλωνα, από ρατσιστικό τάγμα εφόδου.

Η δίκη των δολοφόνων του άρχισε στις 18 Δεκέμβρη 2013, και συνεχίζεται την 10 Απρίλη .

Oι γονείς του , ο Xαντίμ Χουσείν και η Σουγκράν Μπίμπι είναι από την πρώτη μέρα και κάθε μέρα παρόντες στη δίκη, περιμένοντας να αποδοθεί δικαιοσύνη. Όμως, πριν χρειάστηκε να ξεπεράσουν απίστευτα εμπόδια και γραφειοκρατικές τρικλοποδιές, πού έβαζε η κυβέρνηση, μέχρι να μπορέσουν να πάρουν βίζα , για να παραστούν ως πολιτική αγωγή στη δίκη των δολοφόνων του γιού τους.

Η κυβέρνηση δεν τους συγχώρεσε αυτό τους το «θράσος», να έρθουν και να παραστούν ως πολιτικώς ενάγοντες, και να ζητούν την τιμωρία των ρατσιστών δολοφόνων. Δεν τους συγχώρεσε πού έχουν συμμετάσχει σε δεκάδες αντιρατσιστικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα .

Δεν τους συγχωρεί πού βάδισαν επικεφαλής στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη Αθήνα μαζί με τους επιζήσαντες στο Φαρμακονήσι και τους εργάτες Γής από τα φραουλοχώραφα της Ν.Μανωλάδας.

Γι’ αυτό τους καταδιώκει.

Η κυβέρνηση Σαμαρά , κατά την ψήφιση του μεταναστευτικού κώδικα, προσπάθησε να αποκλείσει κάθε δυνατότητα των μεταναστών να καταγγέλλουν την ρατσιστική μεταχείρισή τους από τα τους πραιτοριανούς του Δένδια. Όποιος μετανάστης τολμούσε να κάνει τέτοια καταγγελία, κινδύνευε με άμεση δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία και άμεση απέλαση.

Η κυβέρνηση, μπροστά στην κατακραυγή του κόσμου απέσυρε την τροπολογία. Ετοιμάζεται όμως να την επαναφέρει. Δεν πρέπει να τη αφήσουμε. Όλοι εμείς που ξεσηκωθήκαμε στις 22 Μάρτη στα μεγάλα αντιφασιστικά συλλαλητήρια δεν θα το επιτρέψουμε!

Δεν θα την αφήσουμε να υλοποιεί την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, προσπαθώντας να σπιλώσει το όνομα του Xαντίμ Χουσείν, πατέρα του νεκρού των ρατσιστικών ταγμάτων εφόδου, Σεχζάτ Λουκμάν

Δεν θα της περάσει γιατί ο Xαντίμ Χουσείν και η Σουγκράν Μπίμπι, έχουν ασπίδα και συμπαραστάτη τους, ολόκληρο το αντιφασιστικό κίνημα, όλους τους μετανάστες, όλη την αριστερά.

Καμία δίωξη κατά του Xαντίμ Χουσείν

Δικαιοσύνη για τον Σαχζάτ Λουκμάν

Στη φυλακή οι ρατσιστές δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής

Να αποσυρθεί η τροπολογία κατά των θυμάτων των ρατσιστικών επιθέσεων".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Αναδημοσιεύονται όλα τα σχόλια , που ο συγγραφέας τους, χρησιμοποιεί τουλάχιστον, ψευδώνυμο.

2. Δεν αναδημοσιεύονται υβριστικά σχόλια

3. Αποκλείονται ρατσιστικά, φασιστικά και κάθε είδους εθνικιστικά σχόλια.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.