Η λειτουργία του Traverso Rossa, μεταφέρεται σταδιακά στο νέο site,

# Marxism.

Ωστόσο, το υπάρχον blog και το υλικό που περιέχει, θα παραμείνουν προσβάσιμα.



26 Μαΐου 2012

Aχ αυτή η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας…





Η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας είναι κάτι άυλο. Κάτι μαγικό, φαντασιακό. Ένα απροσδιόριστό «πράγμα» για το οποίο όλοι μιλούν, οι περισσότεροι το αναζητούν μανιωδώς, κάποιοι θα έκαναν τα πάντα για αυτήν και κάποιοι θα αυτοκτονήσουν αν την χάσουν. Η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας είναι σαν τον έρωτα. Δημιουργεί πάθη, εντάσεις, χαρές και λύπες. 
Η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας είναι ικανή να κάνει έναν Αριστερό να μοιράζει δεξιά και αριστερά συντηρητικά διαπιστευτήρια. Να πηγαίνει ταξίδια ο Πρόεδρος της «Αριστεράς» της Ελλάδας και να προσπαθεί να αποδείξει πόσο «νορμάλ» είναι και πόσο λίγο θα διαταράξει την κοινωνική ειρήνη της ΕΕ. 
Η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μπορεί να κάνει ανθρώπους να ιδρύσουν κόμματα. Ρωτήστε τον Φώτη, τον Θάνο, την Ντόρα.
Η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μπορεί να κάνει ανθρώπους να διαλύσουν κόμματα. Ρωτήστε τον Θάνο και την Ντόρα. 

Η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μπορεί να κάνει άθεους να πιστέψουν. Μα τω Θεώ! 
Η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μπορεί να φέρει κοντά δύο εχθρούς. Δείτε τι έγινε με την Ντόρα και τον Αντώνη. Επανασυνδέθηκαν τόσο γρήγορα για χάρη της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας, όσο δεν θα ξανάσμιγαν διαζευγμένοι γονείς που έμαθαν ότι το παιδί τους χρειάζεται επέμβαση στον εγκέφαλο. 
Η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας γκρεμίζει σπίτια, διαλύει οικογένειες. Πόσοι και πόσοι πολιτικοί άνδρες και γυναίκες δεν ασχολούνται με αυτήν νυχθημερόν, παραμελώντας τις προσωπικές και οικογενειακές τους υποθέσεις; Και άντε να πείσεις την γυναίκα σου ότι δεν ήσουν με άλλη, αλλά ασχολείσαι μέρα νύχτα με την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. 
Η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας προκαλεί νέους αδελφοκτόνους ή και πατροκτόνους αγώνες. Ρωτήστε τους Πλεύρηδες. Το ότι θα φτάναμε σε σημείο να διαιρεθεί για χάρη της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας μια οικογένεια ανθρώπων που πιστεύουν τόσο βαθιά στο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια δεν το περιμέναμε. Το ότι θα ακούγαμε δια στόματος Πλεύρη jr. ότι ο πατέρας του υποστηρίζει το Ολοκαύτωμα και δεν είναι δημοκράτης, ξεπερνά κάθε φαντασία!
Η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μπορεί να κάνει την Κατσέλη οικολόγο στα γεράματα. Άντε και παιδί των λουλουδιών!
Η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μπορεί να κάνει κοτζάμ Βελόπουλο ρόμπα. 
Η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μπορεί να ρίξει σε κατάθλιψη όλους τους ευρωλάγνους. Αλήθεια έχουν plan B σε περίπτωση που οι «εταίροι» οι «φίλοι» και «σύντροφοί» τους μας πετάξουν έξω από την ΕΕ; Τους βλέπω να αντιδρούν όπως αυτοί που ενώ είναι ακόμα στα μέλια με την γυναίκα της ζωής τους, συνειδητοποιούν ότι τελικά αυτή δεν είναι και το καλύτερο κορίτσι, αλλά είναι κολ-γκερλ πολυτελείας! Το ρίχνουν στο ποτό, τους παίρνει ο κατήφορος και πέφτουν σε κατάθλιψη τραγουδώντας σουρωμένοι «Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν είχαν ποτέ ευρωπαϊκή προοπτική…» 
Η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας κάνει τους αρχιπαπάδες να θυμίζουν Πρετεντέρη. Η ομιλία του Άνθιμου υπέρ του Μνημονίου θα μπορούσε να είναι ντουμπλαρισμένη από δελτίο ειδήσεων του Μέγκα! 
Η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μπορεί να κάνει κάποιους άνδρες να καταπατήσουν ιερά και όσια της παράδοσής μας, όπως την ανδρική φιλία. Δεν είναι μόνο μια γυναίκα που μπορεί να μπει ανάμεσα σε δύο άνδρες. Είναι και η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Οι μισοί από τους πρώην βουλευτές του Λ.Α.Ο.Σ. που εγκατέλειψαν τον φίλο τους τον Γιώργο την δύσκολη στιγμή, ήταν εκτός από φίλοι του και κουμπάροι. 
Με λίγα λόγια η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μπορεί να σε φέρει στα όρια σου, να σε οδηγήσει σε πράξεις τις οποίες θα έκανες μόνο για τον έρωτα.
 
Πηγή :2310net  via RedFly Planet

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Αναδημοσιεύονται όλα τα σχόλια , που ο συγγραφέας τους, χρησιμοποιεί τουλάχιστον, ψευδώνυμο.

2. Δεν αναδημοσιεύονται υβριστικά σχόλια

3. Αποκλείονται ρατσιστικά, φασιστικά και κάθε είδους εθνικιστικά σχόλια.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.