Η λειτουργία του Traverso Rossa, μεταφέρεται σταδιακά στο νέο site,

# Marxism.

Ωστόσο, το υπάρχον blog και το υλικό που περιέχει, θα παραμείνουν προσβάσιμα.



07 Ιουνίου 2012

Στο τέλος της ημέρας...


Γέλα με τον φασισμό που εξέθρεψες






Όλες οι «ευφυείς» διαπιστώσεις περί αστείου φαινόμενου, που θα ξεφουσκώσει, περί ψήφου αντίδρασης απέναντι στο σάπιο κατεστημένο που θα κοπάσει, μόλις τα φασιστικά ανθρωποειδή εμφανιστούν στα αστικοκάναλα, καταρρέει καθημερινά. Ενδεικτική είναι η τρομακτικά, εκπληκτική κοινωνική ανοχή που επιδεικνύεται στα καθημερινά πογκρόμ σε μετανάστες, από την φασιστική συμμορία της ΧΑ, ενδεικτική είναι η σημερινή επίδειξη φασιστικής βίας απο το ναζιστικό θρασύδειλο ανθρωπάκι, σε απευθείας μετάδοση.

Αντίθετα από ότι θα πίστευε ένας ισορροπημένος άνθρωπος, η βία του ελληναρα φασίστα, που έσπευσε να κρυφτεί σε κάποιο καταγώγιο για να αποφύγει το αυτόφωρο, επιδεικνύοντας την «αθάνατη ελληνική λεβεντιά», των προγόνων του χητών και ταγματασφαλιτών, δεν καταδικάζεται και τόσο απερίφραστα από τον μέσο ψηφοφόρο της ΧΑ. Μια συζήτηση με ανθρώπους που ζουν ανάμεσά μας θα πείσει ότι δεν διάκεινται και τόσο αρνητικά απέναντι στην βία του φασίστα που ψήφισαν, εκπέμποντας ταυτόχρονα ένα κράμα φασισμού και σεξισμού, που κατανοεί την οργή του εν λόγω ανθρωποειδούς.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που σε καιρό καπιταλιστικής ανάπτυξης , καταδίκαζαν τα αριστερά άκρα και τους αναρχικούς για τα επεισόδια και τις καμένες τράπεζες, ενώ τώρα επιδοκιμάζουν των ωμή βία των ναζιστών σε μετανάστες, γυναίκες και σε κάθε εξαθλιωμένο γιατί απλά οι ίδιοι έχασαν της αστική βολή τους. Είναι οι ίδιοι αστοί και μικροαστοί που γέμιζαν τα κομματικά γραφεία και τις κάλπες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και τώρα επιλέγουν φασισμό γιατί συνετρίβη το αστικό όνειρό τους. Είναι οι ίδιοι που νοικιάζουν τρώγλες στους μετανάστες με το κεφάλι, και ταυτόχρονα ζητούν την άμεση απέλασή τους και συμφωνούν να κατασκευαστούν ναρκοπέδια στα σύνορα προς παραδειγματισμό…

Το μόνο αντίπαλο δέος απέναντι στους ναζιστές είναι οι κομμουνιστές. Ούτε οι έκπληκτοι αριστεροί του σαλονιού, ούτε οι τυπικοί αστικοδημοκράτες είναι σε θέση να ανακόψουν τον εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας, καθώς αυτός αποκτά ρίζες στην νεολαία που άβουλη σέρνεται στην αγκαλιά του φασισμού, του ρατσισμού και της δολοφονικής βίας. Μόνο ένα κομμουνιστικό απελευθερωτικό πρόταγμα που θα αποκτήσει άμεσα, -χθες- ρίζες στον κόσμο της εργασίας και στην πλειοψηφία της κοινωνίας μπορεί να αντιπαρατεθεί στον ναζιστικό απόπατο της ΧΑ.

Όσο ο πατριώτης ελληνάρας μικροαστός γελά με τον φασισμό και τον ρατσισμό που ο ίδιος εξέθρεψε στο σπίτι και στην δουλειά του , όσο ο πατριώτης ελληνάρας μικροαστός θα το παίζει μάγκας στην γκόμενα και στην παραλιακή, ενώ θα κάνει τουμπέκα στο αφεντικό και θα χαίρεται που οι φασίστες ρίχνουν και καμιά σφαλιάρα, τόσο πρέπει να προετοιμάζεται μια εργατική κομμουνιστική εμπροσθοφυλακή έτοιμη να αντιπαρατεθεί με τον φασισμό ως ωμή εκδοχή ενός δολοφονικού καπιταλισμού.

Άλλωστε ο «γόρδιος δεσμός» του φασισμού όπως και αυτός του καπιταλισμού δεν λύνεται, κόβεται…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Αναδημοσιεύονται όλα τα σχόλια , που ο συγγραφέας τους, χρησιμοποιεί τουλάχιστον, ψευδώνυμο.

2. Δεν αναδημοσιεύονται υβριστικά σχόλια

3. Αποκλείονται ρατσιστικά, φασιστικά και κάθε είδους εθνικιστικά σχόλια.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.