Η λειτουργία του Traverso Rossa, μεταφέρεται σταδιακά στο νέο site,

# Marxism.

Ωστόσο, το υπάρχον blog και το υλικό που περιέχει, θα παραμείνουν προσβάσιμα.13 Οκτωβρίου 2012

Κόκκινη Κολλεκτίβα - Πρόσκληση για το σημερινό πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης

Κόκκινη Κολλεκτίβα -πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης

 

 


Κόκκινη Κολλεκτίβα

Rock n’ Roll

ΠΑΡΤΥ!!

Οικονομικής ενίσχυσης

Σάββατο 13/10, 10:00μμ

Μαύρος Γάτος, Κωλέττη 42

Η Κόκκινη Κολεκτίβα είναι μια καινούργια συλλογικότητα από νέους εργαζόμενους, ανέργους, φοιτητές, όλους εμάς που ανήκουμε στον κόσμο της εργασίας και στην νεολαία της περιπλάνησης και της εργασιακής ανασφάλειας. Επιδιώκουμε να σχηματιστεί μια ομάδα ανθρώπων που μέσα από συλλογικές και δημοκρατικές διαδικασίες συζήτησης και δράσης θα συγκροτεί πρωτοβουλίες σε χώρους δουλειάς, γειτονιές, χώρους εκπαίδευσης και θα κατακτά μέρα με τη μέρα κοινές πολιτικές συνισταμένες. Για εμάς πολιτική δεν είναι το θέατρο παραλόγου που παίζεται κάθε μέρα εντός και εκτός Βουλής, αλλά μια συνολικότερη πρόταση ζωής, μια τοποθέτηση για τους όρους με τους οποίους θέλουμε να εργαζόμαστε, να σπουδάζουμε, να διασκεδάζουμε, να εκφραζόμαστε κοινωνικά. Είναι πολλά αυτά που έχουμε να συζητήσουμε, κι ακόμα περισσότερα αυτά που έχουμε να πράξουμε. Ας γνωριστούμε!

Ελάτε λοιπόν να πιούμε ένα ποτό και να δούμε πως μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να συμμετέχει με τον δικό του πλούτο απόψεων και ιδεών σε μια συλλογική εργατική και νεολαιίστικη προσπάθεια..

Σας περιμένουμε και στον χώρο μας –Λ. Αλεξάνδρας 9- αρχικά κάθε Σάββατο μετά τις 6:00 μμ για να συζητήσουμε, να συνδιαμορφώσουμε και να συνδιοργανώσουμε κοινωνικές, πολιτικές και κινηματικές δράσεις εργατικής και νεολαιίστικης αναφοράς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Αναδημοσιεύονται όλα τα σχόλια , που ο συγγραφέας τους, χρησιμοποιεί τουλάχιστον, ψευδώνυμο.

2. Δεν αναδημοσιεύονται υβριστικά σχόλια

3. Αποκλείονται ρατσιστικά, φασιστικά και κάθε είδους εθνικιστικά σχόλια.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.