Η λειτουργία του Traverso Rossa, μεταφέρεται σταδιακά στο νέο site,

# Marxism.

Ωστόσο, το υπάρχον blog και το υλικό που περιέχει, θα παραμείνουν προσβάσιμα.14 Ιουνίου 2012

Ένα φάντασμα στοιχειώνει τους φασίστες...


Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη τη νύχτα που μας πέρασε. Ένα ακόμα σημάδι στα πολλά που μας προειδοποιούν πως η ελληνική κοινωνία βαδίζει ολοταχώς σε μια «άλλη» εποχή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αρτινής εφημερίδας «η γνώμη» «άγνωστοι» έκλεψαν (!) την προτομή του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ Άρη Βελουχιώτη από την κεντρική πλατεία του χωριού Μεσούντα, του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, χωριό όπου άφησε την τελευταία του πνοή η θρυλική μορφή της Εθνικής μας Αντίστασης.

Σε εξέλιξη βρίσκονται, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των «αγνώστων» δραστών. Την υπόθεση διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Βουργαρελίου, χωρίς μέχρι αυτή την στιγμή να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.

Αν και το πιο πιθανό είναι να μην μάθουμε ποτέ ποιοι είναι οι «ένοχοι», δεν μπορούμε να μην συσχετίσουμε το γεγονός αυτό με το κλίμα που διαμορφώνεται τις τελευταίες μέρες στη χώρα. Να σημειωθεί επίσης πως οι "άγνωστοι" χτύπησαν τρεις μέρες πριν από την επέτειο του θανάτου του πρωτοκαπετάνιου. Τυχαίο;...

Ο φασισμός σηκώνει κεφάλι και μας δείχνει το αποκρουστικό του πρόσωπο. Όσο κι αν δεν θέλουν να το καταλάβουν, αυτοί που τον εκτρέφουν ή όσοι σπεύδουν να συμπαραταχτούν μαζί του, αηδιασμένοι από τη μπόχα που αναδύει η σαπίλα του συστήματος.

Πηγή: Οικοδόμος via Lenin Reloaded

1 σχόλια:

  • Gregory Carlos says:
    14 Ιουνίου 2012 - 8:32 μ.μ.

    http://viva-liberta.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1. Αναδημοσιεύονται όλα τα σχόλια , που ο συγγραφέας τους, χρησιμοποιεί τουλάχιστον, ψευδώνυμο.

2. Δεν αναδημοσιεύονται υβριστικά σχόλια

3. Αποκλείονται ρατσιστικά, φασιστικά και κάθε είδους εθνικιστικά σχόλια.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.