Η λειτουργία του Traverso Rossa, μεταφέρεται σταδιακά στο νέο site,

# Marxism.

Ωστόσο, το υπάρχον blog και το υλικό που περιέχει, θα παραμείνουν προσβάσιμα.



04 Μαρτίου 2014

" Ο Τσάβες πέρασε από εδώ"


Η Νέα Ιωνία τιμά την κληρονομιά του Ούγκο Τσάβες στο πλαίσιο των εκδηλώσεων 
σε παγκόσμια κλίμακα «Ο Τσάβες πέρασε απο εδώ»




Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2014. Η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη εκδήλωση για τον Κομαντάντε Ούγκο Τσάβες, στο πλαίσιο εκδηλώσεων σε όλο τον κόσμο με τίτλο: «Ο Τσάβες πέρασε από εδώ», ως φόρο τιμής στον Ηγέτη της Μπολιβαριανής Επανάστασης.


Η εκδήλωση «Η Επανάσταση και η Κληρονομιά του Ούγκο Τσάβες», θα λάβει χώρα την Τετάρτη 5 Μαρτίου στις 7 μ.μ., Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4 – Πλησίον Σταθμού ΗΣΑΠ). Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βίντεο, μηνύματα αλληλεγγύης με τον λαό της Βενεζουέλας από πολιτικές προσωπικότητες, τοπικές αρχές εκπροσώπους συνδικάτων, και φίλους της Βενεζουέλας, με σκοπό να προωθήσουν την αγάπη του Κομαντάντε για τον λαό του και την υπεράσπιση της μεγάλης κληρονομιάς που άφησε.


Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν φωτογραφίες από την πολιτική ζωή του Ούγκο Τσάβες και το βίντεο με την τελευταία του δημόσια εμφάνιση σε ραδιοτηλεοπτικό σταθμό στη Βενεζουέλα στις 8 Δεκεμβρίου 2012, όπου ο Ηγέτης της Μπολιβαριανής Επανάστασης απήυθυνε το τελευταίο του μήνυμα προς τον λαό της Βενεζουέλας πριν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην Αβάνα της Κούβας, ζητώντας από όλους τους Βενεζουελάνους «Ενότητα, Αγώνα, Μάχη και Νίκη, για να διατηρηθεί η μεγάλη πατρίδα».

Προσωπικότητες από το χώρο της ελληνικής πολιτικής που έχουν ταξιδέψει στη Βενεζουέλα ως διεθνείς παρατηρητές σε εκλογές που έχουν διεξαχθεί στη Βενεζουέλα, θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους κατα τη διάρκεια της επισκεψής τους και θα στείλουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης. Οι προσωπικότητες που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον μεγάλο ηγέτη, θα μπορέσουν να περιγράψουν στο κοινό την εμπειρία τους δίπλα στον Ούγκο Τσάβες.

Το παρόν στην τιμητική εκδήλωση θα δώσουν καλλιτέχνες, νέοι, πολιτικές οργανώσεις, προσωπικότητες που έχουν ταξιδέψει στη Βενεζουέλα, κοινωνικά κινήματα αλληλεγγύης, διπλωμάτες, φίλοι και φίλες της Βενεζουέλας.

Η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα με ιδιαίτερη τιμή, προσκαλεί ομάδες αλληλέγγυες με τη Βενεζουέλα, συνδικαλιστικές και πολιτικές οργανώσεις, καλλιτέχνες και ανθρώπους των γραμμάτων και όλο το ελληνικό κοινό να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή την πρωτοβουλία, με στόχο την διάδοση των πολιτικών, οικονομικών, κοινωνικών, πολιτιστικών και περιβαλλοντικών επιτευγμάτων της Μπολιβαριανής Επανάστασης που ξεκίνησε ο Κομαντάντε Ούγκο Τσάβες και συνεχίζει σήμερα ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο.


Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Αναδημοσιεύονται όλα τα σχόλια , που ο συγγραφέας τους, χρησιμοποιεί τουλάχιστον, ψευδώνυμο.

2. Δεν αναδημοσιεύονται υβριστικά σχόλια

3. Αποκλείονται ρατσιστικά, φασιστικά και κάθε είδους εθνικιστικά σχόλια.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.